::اخبار::
فارسی English
اخبار و تازه های کنفرانس

24 اردیبهشت 1391
به دلیل تکمیل ظرفیت، فرصت تسهیلات اهدایی جهت ثبت نام ویژه دانشجویی به پایان رسید.

شنبه 23 اردیبهشت 1391
آخرین نسخه برنامه علمی کنفرانس در سایت بارگذاری شد. برای اطلاع بیشتر به صفحه " برنامه علمی" مراجعه فرمایید. ضمناً نسخه موبایل این برنامه نیز از طریق آدرس زیر از هر موبایل متصل به اینترنت قابل دسترسی است. (http://icee2012.ut.ac.ir/m)

چهار شنبه 20 اردیبهشت 1391
برنامه زمان بندی کارگاه های آموزشی اعلام شد. برای اطلاع بیشتر به صفحه " کارگاه ها" مراجعه فرمایید.

سه شنبه 19 اردیبهشت 1391
جهت بهره مند شدن هر چه بیشتر دانشجویان، کمیته برگزاری کنفرانس با اعطای گرنت اساتید در گذشته دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشکده فنی دانشگاه تهران، مرحوم استاد دکتر کارو لوکس و مرحوم استاد دکتر محسن شیوا ، امکان ثبت نام برای تعداد محدودی از دانشجویان با تخفیف ویژه را فراهم کرده است. این تسهیلات هر زمان که ظرفیت در نظر گرفته شده تکمیل شود قطع خواهد داشت. برای استفاده از این تسهیلات روی لینک فراهم شده در صفحه اصلی سایت کلیک نمایید.

دو شنبه 18 اردیبهشت 1391
برنامه زمانی و جزئیات سخنرانی های علمی بیستمین کنفرانس مهندسی برق ایران اعلام شد. برای اطلاع به صفحه "سخنرانی های علمی" مراجعه نمایید.

سه شنبه 12 اردیبهشت 1391
فرمت پوستر اعلام شد. سایز پوستر A1 بوده (841 میلیمتر ارتفاع در 594 میلیمتر عرض) و به صورت پرتره نصب خواهد شد.

دوشنبه 4 اردیبهشت 1391
قسمت ثبت نام کنفرانس فعال شد. علاقه مندان به شرکت در کنفرانس و یا کارگاه های آموزشی جانبی آن، همچنین نویسندگان مقالات می توانند برای ثبت نام به این لینک مراجعه نموده و پس از وارد کردن اطلاعات خواسته شده نسبت به پرداخت هزینه ثبت نام اقدام نموده و مجددا از طریق همین لینک اطلاعات پرداخت خود را وارد نمایند.

شنبه 26 فروردین 1391
همانند سال های گذشته نمایشگاه جانبی کنفرانس جهت ارائه آخرین تجهیزات و دستاوردهای صنعتی در مهندسی برق برگزار می شود. دبیرخانه کنفرانس آماده دریافت درخواستهای علاقمندان برای اجاره غرفه ها می باشد. برای مشاهده نقشه نمایشگاه به همراه تعرفه غرفه ها به این لینک مراجعه فرمایید.

پنجشنبه 24 فروردین 1391
فهرست نهایی کارگاه های آموزشی به همراه محتوای کارگاه ها و بیوگرافی ارائه دهندگان کارگاه ها اعلام گردید. برای اطلاع از جزئیات کارگاه ها به این لینک مراجعه نمایید.

دوشنبه 14 فروردین 1391
سایت کنفرانس آماده بارگذاری مقالات می باشد. لطفاً پس از مطالعه راهنمای نویسندگان از طریق صفحه ارسال مقالات مقاله خود را بارگذاری نمایید.

شنبه 27 اسفند 1390
عنوان کارگاه های آموزشی پذیرفته شده از بین پیشنهادهای دریافت شده برای برگزاری کارگاه اعلام گردید. برای اطلاع از جزئیات کارگاه های آموزشی به این لینک مراجعه نمایید

اعلام تصمیم نهایی درباره مقالات
در پایان آخرین جلسه کمیته علمی کنفرانس تصمیم نهائی درباره پذیرش یا عدم پذیرش مقالات گرفته شد و به اطلاع نویسندگان رسید. تصمیم در مورد اینکه کدام مقاله به صورت ارائه شفاهی باشد و کدام مقاله به صورت پوستر ارائه شود متعاقباً به اطلاع خواهد رسید.
لازم به ذکر است که سایت ارسال نسخه نهایی مقالات پذیرفته شده در اولین هفته پس از تعطیلات نوروزی فعال خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

برگزاری آخرین جلسه کمیته علمی
آخرین جلسه کمیته علمی به منظور بررسی نتایج داوری و اتخاذ تصمیم نهائی درباره پذیرش یا عدم پذیرش مقالات ارسالی به بیستمین کنفرانس مهندسی برق ایران از ساعت 9:00 الی 17:00 روز  چهارشنبه 24/12/90 در اتاق 804 ساختمان شماره دو دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران برگزار ­شد.

برگزاری اولین جلسه کمیته علمی بیستمین کنفرانس برق ایران
اولین جلسه کمیته علمی بیستمین کنفرانس برق ایران مطابق قرار قبلی روز پنجشنبه اول دی ماه 1390 در اتاق شورای ساختمان 2 دانشكده مهندسی برق و كامپیوتر در پردیس شماره دو دانشكده فنی برگزار گردید.
این جلسه با هدف تعیین داور برای بیش از 1600 مقاله دریافتی، با شرکت بیش از 80 نفر از اعضای هیات علمی از 18دانشگاه سراسر کشور تشکیل گردید.
جلسه با صحبت های جناب آقای دکتر جبه دار دبیر محترم علمی کنفرانس آغاز شد. ایشان ضمن خوشامد گویی به شرکت کنندگان، ویژگی متفاوت کمیته علمی کنفرانس بیستم که همانا فرآیند تعیین داور توسط کمیته علمی به صورت الکترونیکی و از طریق سایت کنفرانس می باشد را خدمت شرکت کنندگان یادآور شدند. با استفاده از این فرآیند برای اولین بار در پایان اولین جلسه کمیته علمی دعوت نامه داوران از طریق پست الکترونیکی برای بیش از 70% مقالات ارسال گردید.
در ادامه آقای دکتر شفیعی دبیر محترم کمیته دائمی نیز سخنانی ایراد فرمودند.
در طی این روز اعضای محترم کمیته علمی در شش گرایش به تعیین داور پرداختند. برای مشاهده گزارش تصویری از این جلسه روی لینک زیر کلیک نمایید.
گزارش تصویری اولین جلسه کمیته علمی بیستمین کنفرانس برق ایران

بیستمین کنفرانس مهندسی برق ایران